Direktlänk till inlägg 10 december 2013
En smidig knäcksmet som bara hälls direkt i formarna utan att tråda eller kladda.
Ca 60 st
2dl socker
2dl vispgrädde
2dl ljus sirap
Låt detta koka ihop ca 30 min så får ni mellan hårda bitar.
Under tiden allt småputtrar så tag ca 60st polkagrisar & krossa i mortel & häll sedan 2 msk flytande smör över polkakrosset och blanda om.
När knäcken kokat klart lägg i polkakrosset & låt smälta i kastrullen så polkakrosset löser upp sig ( max 1 minut)
Häll direkt från kastrullen i knäckformarna & låt svalna.
God Jul!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|