Direktlänk till inlägg 16 april 2014
En härlig rätt både till vardags och fest.
4 pers
Laxen:
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg laxfiléerna i en smord form, Salta och peppra.
Täck dem med färskost som du blandat med pressad vitlök.
Riv över ost och häll grädde runtom filéerna i formen. Tillaga i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter.
Ugnsrostade rotsaker:
Skala morötter och rödbetor. Hacka dem sedan med potatisen i strimlor. Lägg i en smord form. Ringla lite olivolja och strö över salt och peppar. In i ugnen i ca 30 min på 225 grader.
Servera med lättkokt färsk sparris till.
Smaklig måltid!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|