Direktlänk till inlägg 29 februari 2012
Om ni får tid över i helgen & hinner baka detta goda
lantbröd så lovar jag er att ni inte kommer att ångra er.
För 2 bröd
25 g jäst
5 dl vatten
1 msk olja
2 tsk salt
4 dl rågsikt ( går att bytas ut till grahamsmjöl )
Ca 8-9 dl vetemjöl
Tillsätt resten av mjölet, knåda och forma två runda bröd.
Grädda i 225º över & undervärme i ca 25 min. Låt svalna på galler under duk.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 | |||||||
|